Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trailer na očekávaný film Twilight: Rozbřesk byl zveřejněn!

18.09.2011 23:27

 

První kompletní trailer na velmi očekávaný díl Twilight ságy s titulem Rozbřesk část 1. byl konečně představen veřejnosti. O co v něm jde? O svatbu,těhotenství,svatbu a zpátky k těhotenství.

Kristen Stewart a Robert Pattinson foto: Zdroj: Profimedia.cz

Začátkem dvou a půl minutového traileru filmu je scéna ze svatby Edwarda Cullena (Robert Pattinson) a Belly Swan (Kristen Stewart). Uvidíme i scénu, kde se Edwardův věčný rival Jacob Black (Taylor Lautner) naposledy rozloučí s Bellou.


 

Radosti si ovšem dlouho po svatbě neužijí. Bella totiž zjistí, že je s Edwardem těhotná. Pro některé je to dobrá zpráva, pro Bellu ovšem ne tak moc. Upíří dítě ji totiž může rozervat a zabít. Krvežíznivé dítě tedy nestihne ani porodit.


 

V tomhle díle nebude samozřejmě chybět ani bitva mezi upíry a vlkodlaky. Důvodem bude to, že vlkodlaci chtějí zabránit narození dítěte Belly, které je napůl člověk a napůl upír. A nebojácný Jacob se samozřejmě jako vždycky přižene Belle na pomoc. Tím však od vlkodlačí smečky dezertuje a tím se vytvoří ještě více komplikací. I přes to, že si Bella vybrala Edwarda a ne jeho, Jacob se snaží Bellu chránit. Při obraně před smečkou zakřičí: „Pokud ji zabijete, zabijete i mě!“


 

Poslední díl ságy Twilight Rozbřesk bude rozdělen do dvou částí, stejně jako bylo u finálního dílu Harryho Pottera. Celkově doteď vydělala komerční sága okolo 11 miliard korun.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář